Известие

Collapse
No announcement yet.

Кабели за свещи Tesla

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Да кажа и аз за Тесла-та , че съм с такива от няколко месеца и засега нямам проблеми.
    Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V 1994

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
      Миналата година търсих кабели КВ, но се оказа, че са спрели да ги внасят. Купх някакви куче марка - ЕСП мисля че беше съкращението. Но не съм особено доволен, при влага и застудяване колата почва да прекъсва.
      Мислил съм по въпроса да направим една групова поръчка за кабели от Италия. Някой да го е правил вече?
      Колега възможно е да имаш и други неизправности по колата освен кабелите ина че за информация
      EPS i KW Са абсолютно еднакви кабели произведени от една и съща фабрика от едни исъщи матеряли.
      Намират се и от двете разновидности по магазините но никак не са евтини .
      Last edited by dimo; d.m.y г., 11:08. Основание: допълнение
      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

кабелите могат да пробият и заради свещите. иначе ако има хубави материали май най-добре самоделки.
        точка

Comment

Първоначално публикувано от mimouzunov Покажи съобщение
          Няма такива съпротивления по кабелите...!!!
          Точно така - съпротивленията са в лулите. 5 кО към свещта и 1 кО към бубината.
          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от dimo Покажи съобщение
            Колега възможно е да имаш и други неизправности по колата освен кабелите ина че за информация
            EPS i KW Са абсолютно еднакви кабели произведени от една и съща фабрика от едни исъщи матеряли.
            Намират се и от двете разновидности по магазините но никак не са евтини .
            Още по-зле ... Затова искам да направим поръчка от Италия за читави кабели, че тука не знаеш за какво си даваш парите ...
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Отделно че аз за KW не искам да чувам като марка - ползвах има ламбда сонда точно 7 месеца и тя сдаде...
              Поръчката може да не е и от Италия, но да е от читава марка кабели и да са за нашите автомобили!

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                Отделно че аз за KW не искам да чувам като марка - ползвах има ламбда сонда точно 7 месеца и тя сдаде...
                Поръчката може да не е и от Италия, но да е от читава марка кабели и да са за нашите автомобили!
                Съгласен съм, ама кои са читави кой ще ни каже ...
                Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Съгласен съм, ама кои са читави кой ще ни каже ...
                  Аз лично се надявам някои от нас да знае

Даването на газ, води до пристрастяване!
                  Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                  Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

аз май уцелих с едни шампион за 86лв преди 4 години дето още движат смениха поне 4 комплекта свещи. а изобщ не ми вдъхваха доверие най малкото понеже бяха с неправилна дължина. по тоя повод свалих капака на свещите понеже опираха и съм сигурен че това ми е спестило по-ранна смяна . та ако слагате неориг (рикамбито за торбата с пари а не тези дето ви казват в магазина че са оригинални) проверявайте как лягат!
                    '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
                    '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Още по-зле ... Затова искам да направим поръчка от Италия за читави кабели, че тука не знаеш за какво си даваш парите ...
                      те и KW i EPS са от Италия ...
                      sigpicAlfa 155 2.0 16v

Comment

Към Мимоузунов.Има съпротивления в лулите 5 килоома и към бобините 1килоом,сиреч общо 6 килоома на кабел!
                        Last edited by vladimirrrr; d.m.y г., 19:50.
                        Alfa Romeo 155,1.8ts,8v
                        Alfa Romeo 159 1.9JTDM 16V,06

Comment

Първоначално публикувано от vladimirrrr Покажи съобщение
                          Към Мимоузунов.Има съпротивления в лулите 5 килоома и към бобините 1килоом,сиреч общо 6 килоома на кабел!
                          Той това много добре го знае. Написал ти е така, защото на самите кабели все пак няма (или е незначително). А, лулите се развиват и откопчават (поне при Бош) кабелите.
                          75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
                          155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
                          FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
                          Мненията са като задниците - всеки си има!

Comment

Първоначално публикувано от vladimirrrr Покажи съобщение
                            Е да де... В лулите има ,но не и по кабелите това имах предвит и аз!!!
                            sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

Здраейте,да ви питам,а може ли просто да свалим кабели от катастрофирала някаква и да пробваме?
                              Alfa Romeo 156 2.5 v6 - http://www.youtube.com/watch?v=nHSAAZqTID4

Alfa Romeo 2.0 - 2.5 - http://vbox7.com/play:m1d6507527

Comment

За можене - може, колега! Но кой знае в какво състояние са... Аз съм две години с KW - нямат никакви проблеми... Иначе попаднах на един пич, който вкарва от САЩ кабели и свещи (кабели NGK, свещи Denso). Според мен е оферта, от него си взех Denso Iridium Power за почти половината пари, от тези, които са по магазините! За да не е реклама, който има интерес - на ЛС ще му отговоря
                                Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
                                Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
                                Thank you, VFTI, thank you!

Comment

Working...
                                X